Kotkaniemi-Salpa melonta 25.8. – melontaharrastus tempaisee mukaansa

Arvoisat lukijamme!

25.8.2019 pidetyssä Kotkaniemi-Salpa-melonta tapahtumapäivänä oli mahdollisuus päästä kokeilemaan melontaa Kivijärvellä sekä osallistua koko perheelle suunnattuun ohjelmaan Kotkaniemen sekä Salpa hotellin ympäristössä.

Alla muutamia otteita Luumäen Lehden – Juhani Partanen artikkelista.

Idean isät Martti ja Pentti

Kotkaniemi—Salpa-melonnan isäksi paljastuu professori, dosentti Martti Häikiö, joka otti melojia vastaan Kotkaniemessä Heikki Svinhufvudin mökin rannassa yhdessä isäntäväen ja melojatoverinsa Pentti Parkkisen kanssa. Häikiö ja Parkkinen olivat osallistuneet edellisenä päivänä retkimelontaan Lemille.

Olemme meloneet Pentin kanssa Kivijärvellä parina kesänä. Viime kesänä tuli mieleen, että tännehän voisi toteuttaa melontatapahtuman Kotkaniemi— Salpa-hotelli, ja siihen voisi sujuvasti liittää myös Salpalinjaan tutustumisen

Asiassa oli tietysti mukana myös Vesa Kourula Salpa-hotelleilta. Ideaa kehitellessä kysyimme Saimaan Ladun melojia mukaan toteutukseen, ja he innostuivat täysin.

Tempauksen suosio yllätti ihan täysin. Perusideahan on se, että Kivijärvi on hieno melonnan kannalta, Salpa-hotellilla hyvä ranta ja majoitus kauempaa tuleville. Toivottavasti paikalliset innostuvat harrastuksesta ja saadaan tapahtumasta perinteinen.

Kotkaniemen osalta Häikiö pitää tärkeänä uuden laiturin saamista. Hän puhuu myös pitemmän melontareitin puolesta Väliväylälle. Hankkeiden toteuttaminen on jo työn alla.

[envira-gallery id=”15354″]

Tulevat tapahtumat

15
Toukokuu

Take-Away Kirppis

10:00 / 16:00
15
Toukokuu

LAUANTAI BINGO

14:00 / 17:00

Tuoreimmat uutiset

Sosiaalinen media

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Varustelu ja palvelut

  • Kokoustila 50 henkilölle tai 25 + 25 henkilölle
  • Dataprojektori ja äänentoistolaitteet
  • Viihde- ja tilausravintola Lumo
  • Kahvila-ravintola Jalo
  • Majoitustilaa 87 henkilölle
  • 3 saunaa, uima-allas ja hiekkaranta
  • Runsaasti pysäköintitilaa
  • Ulkoporeamme myös käytettävissä – kysy lisää