Palvelut

ETTÄ AIKA EI KÄY PITKÄKSI, TARJOAMME VIERAILLEMME LUKUISIA VIRIKKEITÄ.

Kokoustila

Tule palaveeraamaan mukavassa ympäristössä

Hotelli Salpa on mainio kokous- ja koulutuspaikka.

Hyvinvarustetut kokoustilat ja viehättävä lähiympäristö luovat inspiroivat olosuhteet, jossa voi sekä keskittyä asiaan että rentoutua työn lomassa.

Virallisen ohjelman välissä ravintolamme ruokkii suurenkin ryhmän ja päivän päätteeksi voi rentoutua vaikka saunan, uinnin ja ulkoporeammeen merkeissä.

Iltaohjelmaakin löytyy. Hotellimme majoittaa jopa 87 hengen seurueita.

Juhlapalvelu

Tule Juhlimaan mukavassa ympäristössä

Salpassa syntymäpäivät, rippijuhlat, häät ja muut juhlat järjestyvät ammattitaidolla.

Salpa on mainio paikka järjestää juhlia suuremmallekin joukolle. Voit suunnitella juhlan itse tai antaa meidän ehdottaa.

Olemme kokeneita juhlien järjestäjiä ja huolehdimme siitä, että juhlasi järjestelyt onnistuvat. Sinä voit keskittyä itse juhlasta nauttimiseen.

Sauna ja allas

Tule Saunomaan ja Uimaan mukavassa ympäristössä

Saunat lämpiävät joka päivä ja uimaan pääsee 12,5 m altaaseen sekä Kivijärveen. Talvisin laiturin päässä on avanto karaistuneita uimareita varten

Hotelli Salpan saunoissa mahtuu kylpemään suuremmallakin joukolla. Saunat lämpiävät jokapäivä aamuin ja illoin. Uimaan pääsee sekä upealla näköalalla varustetussa altaassa että luonnonvedessä Kivijärvessä. Talvella on myös avanto. Voit rentoutua ulkoporealtaalla. Uusi tilaussauna on varattavissa yksityiskäyttöön..