Turvaa Hotelli Salpaan veneileville ja vieraileville asiakkaille

Hyvät Kivijärven veneilijät ja lukijamme!

LähiTapiola ja Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH) lahjoittavat tulevan kesän aikana sata pelastusrengasta eri puolille Suomea lahjana 100-vuotiaalle Suomelle. Lahjoituskampanja on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Suomessa hukkuu vuosittain edelleen 150–200 ihmistä, mikä on asukaslukuun suhteutettuna selvästi enemmän kuin muissa Pohjoismaissa. Lähes kolmasosa hukkuu putoamisen tai veteen luiskahtamisen seurauksena. Uimataidon lisäksi hyvät vesiturvallisuustaidot ja varusteet, kuten oikein sijoitettu pelastusrengas, ovat tärkeässä roolissa näiden hukkumiskuolemien

Myös yksityishenkilöt pääsivät vaikuttamaan, ehdotuksia pelastusrenkaiden paikoiksi kerättiin kansalaisilta ja yhteisöiltä kampanjan nettisivujen kautta. Äänestysaikaa oli  juhannukseen saakka, ja kansalaiset olivat todella aktiivisia. Ehdotuksia tehtiin paikoista, joissa olisi hyvä olla pelastusrengas, mutta josta se vielä puuttuu tai jossa nykyinen rengas on huonossa kunnossa.

Luumäellä Rengas luovutettiin 13.7 Hotelli Salpan kiinteistön edustajalle Vesa Kourulalle. LähiTapiola Kaakkois-Suomesta renkaan luovutti Jaana Lilja.

Hyvää ja turvallista uintia ja veneilyä kaikille!

terveisin Kivijärven Rantakiinteistöt ja hotelli Salpa

PS: Aiemmin kesäkuussa LähiTapiola Kaakkois-Suomi on luovuttanut pelastusrenkaita Etelä-Karjalassa Lappeenrannassa Myllysaaren uimarannalle, Imatralla Ukoskan uimarannalle ja Joutsenossa Myllysaaren uimarannalle.

Tulevat tapahtumat

15
Toukokuu

Take-Away Kirppis

10:00 / 16:00
15
Toukokuu

LAUANTAI BINGO

14:00 / 17:00

Tuoreimmat uutiset

Sosiaalinen media

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Varustelu ja palvelut

  • Kokoustila 50 henkilölle tai 25 + 25 henkilölle
  • Dataprojektori ja äänentoistolaitteet
  • Viihde- ja tilausravintola Lumo
  • Kahvila-ravintola Jalo
  • Majoitustilaa 87 henkilölle
  • 3 saunaa, uima-allas ja hiekkaranta
  • Runsaasti pysäköintitilaa
  • Ulkoporeamme myös käytettävissä – kysy lisää